Links

Hier vindt u een aantal links naar onze relaties en interessante websites.

Zonweringdoek24

Hier moet u zijn voor het vervangen van uw zonweringdoek van uw uitval of knikarm-scherm. Door een geautomatiseerd process de goedkoopste van nederland en omstreken.
Interesse? Kijk dan eens op onze zonwering website:

Zonweringdoek24.

Jachthaven Waterkant

Bent u opzoek naar een goede en gastvrije jachthaven met veel mogelijkheden? Dan bent u bij Jachthaven Waterkant aan het juiste adres! De Jachthaven Waterkant is gelegen aan de monding van het Volkerak, waar hij een centrale ligging heeft voor zowel de Zeeuwse als de Zuid-Hollandse en Brabantse wateren.

De Jachthaven ligt op een korte afstand van de autosnelweg A29 / A59 en is hierdoor gemakkelijk bereikbaar. Wilt u graag meer informatie over de jachthaven? Bekijk dan snel hun website!

www.waterkantbv.nl

Jachtcentrum Dintelmond, de ideale locatie voor watersport

Afgezien van de prachtige locatie en centrale ligging biedt Jachtcentrum Dintelmond u ook nog eens
een totaalpakket aan dienstverlening: o.a. ruime ligplaatsen, binnen en buiten stalling, onderhoud
en reparatie van uw jacht.

http://www.dintelmond.nl/

Stichting Vaarwens

Stel u bent ongeneeslijk ziek of u kent iemand die ongeneeslijk ziek is? Zit u aan uw huis vast en zou u graag een dagje willen varen nu het nog kan? Dan kunt u terecht bij Stichting Vaarwens. Met Stichting Vaarwens kunt u een geheel verzorgde vaardag maken met uw naasten. Bovendien is deze dag geheel gratis!

Wilt u zelf een dagje varen op een mooi schip of wilt u graag iemand anders deze kans bieden? Kijk dan snel op de website van Stichting Vaarwens!

www.stichtingvaarwens.nl

Lee Sails

Lee Sails is opgericht in 1947 en heeft nu al meer dan 60 jaar ervaring. In al deze tijd heeft Lee Sails een uitmuntende dienst opgebouwd. Met Lee Sails zeilen er duizenden tevreden klanten op elke zeeweg.

Zoekt u een nieuw grootzeil, genua of een spinnaker? Kijk dan eens op de website van Lee Sails! Hier vindt u hoge kwaliteit zeilen voor een lage prijs: tot 25% goedkoper!

www.leesails.nl