Wie wij zijn

Welkom bij Zeilmakerij Rikkers

In 2006 zijn wij begonnen met Zeilmakerij Rikkers. Sinds de start van de zeilmakerij staan kwaliteit en de beste service hoog bij ons in het vaandel. Omdat wij graag onze klanten het beste willen aanbieden zijn wij continu op zoek naar innovaties en verbeteringen.

Wij zijn bijvoorbeeld een van de weinige zeilmakerijen die digitaal meten voor een exacte maatvoering. Daarna verwerken wij deze metingen op een computer en snijden wij onze doekdelen op onze CNC-snijtafel. Door deze werkwijze hebben wij de mogelijkheid om producten snel en precies te reproduceren in grote hoeveelheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kussensets, buiskappen, hoezen en noem maar op! Bent u benieuwd naar deze productie opdrachten of wilt u graag meer informatie? Bel ons dan even, onze mensen kunnen u dan informeren.

Hierboven ziet u een foto van ons team. Wij stellen ons graag even aan u voor. Van links naar rechts ziet u Samir, magazijn; Noud, zeilmaker en CAD tekenaar; Pierre, zeilmaker en verkoper; Kim, buitendienst ; Nathalie, zeilmaker en stoffeerder; Simone, productie ; Renate, winkel.

Samen zetten wij ons 100% in om u het mooiste product te bezorgen, wat gemakkelijk in gebruik is en een lange levensduur heeft. Tevens maken wij onze producten alleen van de best verkrijgbare materialen.

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn tenslotte blij met u als klant en willen u daarom op de best mogelijke manier bedienen. Mocht u vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan voorzien wij u graag van advies. Ook ontwerpen wij de modellen in overleg met u en zetten dit vervolgens kwalitatief en duurzaam in elkaar. Hierdoor geniet u niet alleen van een kwalitatief product, maar ook van dat product dat u voor ogen heeft.

Wij maken watersporttenten en –hoezen, veranda-afdichtingen en –daken, en luifels. Ook bekleden wij de gevels van gebouwen, maken wij sunscreens en bekleden wij kussens voor de boot, camper en caravan.

Zeilmakerij Rikkers staat altijd voor u klaar. Want als het van doek gemaakt kan worden, dan denken wij graag met u mee!

Loading