Alles voor in en rondom het huis

Heeft u een zeil of doek nodig voor in uw huis of in uw tuin? Ook dan bent u bij Zeilmakerij Rikkers aan het juiste adres! Hieronder vindt u verschillende zeilen en doeken, zoals bijvoorbeeld zonwering, windschermen, balustrade schermen, stoelhoezen en nog veel meer!

Naast zeilen en doeken voor in en rondom het huis, maken wij ook zeilen voor de watersport en voor op de camping. Heeft u een zeil nodig voor een andere toepassing? Neem dan contact met ons op want wij denken graag met u mee!


Zonwering

Om de leefruimte in uw huis en tuin te vergroten, is het aan te raden om zonwering te plaatsen. Deze kan bijvoorbeeld geplaatst worden op uw terras. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het weer, zonder dat u in de volle zon zit.

Ook als het doek van uw zonwering, knikarm of uitvalscherm kapot is, of u bent de kleur gewoon een beetje zat, dan kunnen wij deze voor u repareren of vervangen. Alles wat u hoeft te doen is het doek demonteren, evt. schoonmaken en bij ons afleveren. Wij zorgen er dat het goed wordt hersteld, en u snel weer optimaal kunt genieten van uw zonwering. 

Als u door ons een nieuwe zonwering laat maken, wordt dit voor u op maat gemaakt. Hierdoor weet het zeker dat het perfect bij uw huis en tuin past.

zonwering


Windschermen

Als u op uw terras of balkon zit, is het natuurlijk vervelend als het continu hard waait. Om er voor te zorgen dat u niet meer in de wind zit, kunnen wij voor u een windscherm op maat maken. Hierdoor kunt u zowel overdag als in de avond heerlijk op uw terras of balkon zitten zonder dat u last heeft van de wind.

windschermen


Balustrade schermen

Ook voor in huis kunnen zeilen en/of meshdoeken ideaal van pas komen. Zo kunnen de zeilen en/of meshdoeken zowel een decoratieve als functionele toepassing hebben. Als voorbeeld ziet u hieronder een foto van een trapbalustrade. Bij de opdracht van de trapballustrade hebben wij ook de aluminium steigerbuizen voor dit project geleverd.

balustrade schermen


Stoelhoezen

Sommige stoelen zijn te kostbaar om ze in weer en wind buiten te laten staan. Het is vaak geen optie om deze stoelen iedere avond weer binnen te zetten. Daarom kunnen wij in onze stoffeerderij voor uw stoelen hoezen maken. Hierdoor blijven uw stoelen droog en verkleuren zij niet door het zonlicht.

Let op: we hebben wel een stoel nodig als voorbeeld. Hierdoor weten wij zeker dat de hoes perfect op de stoel past.

Heeft u een fijne stoel met zitting van doek die kapot of versleten is? Ook dan kunnen wij het doek vervangen of repareren.


Nog veel meer keuze

Naast dit alles kunnen wij voor vrijwel alles zeilen en doeken maken. Wilt u graag uw veranda afdichten? Dan is dat geen enkel probleem! Ook kunnen wij UV-werende schermen, balkonschermen, daken van prieeltjes, luifels, kussens voor uw loungeset, harmonicadoeken, en nog veel meer maken.

Heeft u een vraag, of heeft u een heel andere toepassing voor zeil? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord en denken met u mee.