Bescherm uw boot met een afdekkleed

Heeft u er ook genoeg van dat u steeds uw kuip moet schoonmaken als u een weekje niet aan boord bent geweest? Met een kleed hoeft u dit niet meer te doen. Een kleed dekt uw kuip volledig af en beschermt uw kuip tegen de verschillende weersomstandigheden en vuil.

Alle afdekkleden worden door Zeilmakerij Rikkers gemaakt van het duurzame en weerbestendige Sunbrella plus. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u geniet van de maximale kwaliteit en levensduur van zowel het afdekkleed als van uw boot.

 

Hoe wordt het afdekkleed bevestigd?

U maakt het afdekkleed vast aan de kuiprand, door middel van spanbanden, elastieken en/of sluitingen. 

De mogelijkheden van een afdekkleed

Als u kiest voor een afdekkleed van Zeilmakerij Rikkers, dan wordt het kleed voor u op maat gemaakt van Sunbrella plus. Uiteraard kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren, wij kunnen u bijvoorbeeld al 8 kleuren blauw aanbieden. Hierdoor past uw kleed perfect bij het interieur en exterieur van uw boot. Heeft u vragen over de verschillende kleuren en/of mogelijkheden. Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Weet u al precies hoe u uw havenkleed wilt hebben? Neem dan contact met ons op en vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Meer voorbeelden kunt u op onze werkfoto’s zien.