Geef uw interieur een nieuw uiterlijk

Wij maken niet alleen producten voor het exterieur van uw boot, maar ook voor het interieur. Zo kan het natuurlijk zijn dat na verloop van tijd uw kussens en matrassen sleets worden. Dit draagt niet bij aan het zit- en slaapcomfort. Om het zit- en slaapcomfort van uw kussens en matrassen weer een boost te geven, kunnen wij al uw kussens en matrassen voorzien van een nieuwe bekleding en/of van een nieuwe schuim vulling. Op deze manier kunt u het interieur van uw boot, camper, auto of caravan voorzien van een geheel nieuwe en frisse uitstraling.

Wij bieden in onze stoffeerderij onder andere aan:

  • Kussens bekleden en of nieuw maken
  • Matrassen overtrekken en of nieuw maken
  • Bekleden van stoelen
  • Bekleden van wanden en plafonds
  • Matras hoezen
  • Boottapijt

Dit alles wordt op maat gemaakt van de beste kwaliteit stoffen en gevuld met het beste schuim.

Op maat gemaakte hoezen

In onze stoffeerderij maken wij alle hoezen voor u op maat. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de hoezen perfect aansluiten bij uw kussens en/of matrassen en bij de rest van uw interieur. Ook kunt u bij ons kiezen uit diverse stoffen bijv. klassiek, modern, brandwerend, waterdicht.  Wij hebben het voor u allemaal!

Liever zelf aan de slag?

Gaat u liever zelf aan de slag? Maar heeft u de benodigde materialen niet, dan kunt u deze bij ons kopen. Ook dat is mogelijk Wij kunnen u vanuit onze stoffeerderij alle benodigde materialen leveren. U heeft dan alles om uw kussens en/of matrassen te vernieuwen en uw boot, camper of caravan een nieuwe en frisse uitstraling te geven.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van diverse kussens en matrassen die wij in onze stoffeerderij hebben vernieuwd. Heeft u vragen over het stofferen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier!