Een achtertent op uw boot, wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u graag uw leefruimte vergroten aan boord? Dan kunnen wij aan uw nieuwe of bestaande buiskap een achtertent maken. Een achtertent dekt uw kuip af en geeft u voldoende hoogte om eronder te zitten. Alle achtertenten die worden gemaakt door Zeilmakerij Rikkers hebben een moderne lijn en worden strak uitgevoerd. Ook werken wij standaard met het zeer duurzame en weerbestendige Sunbrella plus.

Uw achtertent op maat gemaakt

Bij Zeilmakerij Rikkers heeft u veel mogelijkheden betreffende uw achtertent. Zo wordt uw achtertent door ons standaard uitgerust met oprolbare doorgangen ,  een venster aan de zij- en achterkant, tunnels met ritsen,  en uw achtertent wordt met Engelse naden gestikt.

Maar naast dit alles heeft u nog een veel mogelijkheden om uw achtertent verder uit te breiden naar uw persoonlijk voorkeur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Een nieuw RVS frame met makkelijke afneembare dekplaten
  • Uitritsbare doorgangen ipv oprolbaar
  • Zakjes voor uw telefoon of voor kaarten
  • Velcro aan het dak voor eventuele verlichting
  • Extra dik raamfolie
  • Steunbuizen

Heeft u zelf nog een goed idee om uw achtertent verder uit te breiden? Laat het ons weten want wij denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Alle achtertenten worden door ons volledig op maat gemaakt, van de beste kwaliteit materialen. Heeft u vragen over het maken van een achtertent of wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Hier onder ziet u een aantal voorbeelden van achtertenten die wij hebben gemaakt.

Wilt u meer foto’s zien van achtertenten óf van onze ander producten? Neem dan eens een kijkje bij onze werkfoto’s.