Geniet van optimaal vaarplezier met een kuiptent

Wilt u het maximale halen uit uw kuip? Plaats dan een kuiptent op uw boot. Met een kuiptent vergroot u niet alleen het leefplezier aan boord, u kunt ook met een kuiptent varen in slechtere weersomstandigheden. Zo houdt de kuiptent ook het grootste deel van de zon buiten in de zomer, en natuurlijk ook de kou in de winter.

De kuiptent wordt standaard voorzien van maar liefst 3 oprolbare doorgangen, tunnels met ritsen en worden de kuiptenten gestikt met Engelse naden.

Wilt u graag uw kuiptent verder uitbreiden? Dan bent u bij Zeilmakerij Rikkers aan het juiste adres! Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

  • Een nieuw RVS frame met makkelijke afneembare dekplaten
  • Uitritsbare doorgangen
  • Horrengaas / gordijnen voor de ramen
  • Extra zakjes voor telefoons en/of kaarten
  • Klittenband tegen het dak voor eventuele verlichting
  • Extra dik raamfolie
  • Hoezen om opklapbare delen te verpakken

Heeft u zelf nog een idee, of iets wat u er graag extra erbij wilt hebben? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee zodat u straks kunt genieten van het beste resultaat!

Het duurzame en weerbestendige Sunbrella plus

Alle kuiptenten en andere zeilen worden gemaakt van het duurzame en weersbestendige Sunbrella plus. De kwaliteit van zowel de stof zelf, alsook de kwaliteit van de kleuren zijn uitstekend. De stof blijft lang mooi en kleurvast (score 7-8 op de schaal van 8).

Geef uw boot een extra luxueuze uitstraling met een mooi op maat gemaakte kuiptent van Zeilmakerij Rikkers. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.