Geniet van maximaal comfort aan boord met een biminitop

Bent u opzoek naar een biminitop voor uw boot? Dan bent u bij Zeilmakerij Rikkers aan het juiste adres! Een biminitop op uw boot is een stijlvolle manier om uzelf en uw passagiers te beschermen tegen de zon. Met een biminitop geniet u van extra comfort aan boord op warme dagen. De biminitop van Zeilmakerij Rikkers wordt voor u op maat gemaakt van Sunbrella plus waarmee uw biminitop niet alleen UV bestendig is, maar ook UV werend. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u jarenlang kunt genieten van schaduwrijk vaarplezier.

De vele mogelijkheden bij Zeilmakerij Rikkers

Bij Zeilmakerij Rikkers heeft u veel verschillende mogelijkheden wat betreft uw biminitop. Uw biminitop wordt voor u op maat gemaakt en wordt standaard voorzien van een aantal eigenschappen. Zo wordt uw biminitop standaard voorzien van spanbanden met RVS gespen, tunnels met ritsen bij iedere buis en naden worden met een Engelse naad genaaid.

Ook kunt u desgewenst uw biminitop uitbreiden met bijvoorbeeld:

  • Een nieuw RVS frame met makkelijke afneembare dekplaten
  • Klittenband aan het dak voor eventuele verlichting
  • Bijpassende opberghoezen
  • Steunbuizen ten behoeve van extra ondersteuning van uw biminitop

Heeft u zelf nog een idee om uw biminitop verder uit te breiden? Laat het ons weten want wij denken graag met u mee zodat u kunt genieten van het beste resultaat!

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Alle biminitops worden door ons op maat gemaakt en alleen van de beste materialen. Heeft u interesse in een biminitop van Zeilmakerij Rikkers? Neem dan contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan!