Optimaliseer uw leef- en woonruimte met een verandazeil

Heeft u een terras maar wordt het in de avond snel koud? Wilt u ook als het regent en de temperatuur goed is nog gezellig buiten kunnen zitten? Dan is een verandazeil de ideale oplossing voor u! Als u kiest voor een veranda zeil van Zeilmakerij Rikkers wordt deze (indien gewenst) gemeten en geplaatst op locatie.

Met een verandazeil kunt u de leefruimte van uw huis vergroten en optimaliseren. Dit is natuurlijk handig voor bijvoorbeeld een feestje, maar u kunt ook in de zomer langer buiten blijven zitten.

Ook in de winter kunt u gebruik maken van uw veranda zeil. In de winter zou u onder uw veranda zeil een terrasverwarming kunnen plaatsen. Hierdoor blijft toch aangenaam warm, zelfs als er sneeuw ligt!

Uw verandazeil op maat

Als u een verandazeil nodig heeft dan wordt deze door Zeilmakerij Rikkers volledig op maat gemaakt. Dit kunnen we doen bij u te meten, of u levert ons de juiste maten aan. Wij maken uw scherm volgens uw wensen precies zoals is afgesproken. Natuurlijk kunnen wij het bij u plaatsen, of als u dit liever zelf doet leveren wij de benodigde materialen en uitleg zodat u dit eenvoudig zelf kunt doen.

Onze verandazeilen kunnen wij  voor u maken van pvc of acryldoek. Uiteraard zijn van beide doeken vele kleuren verkrijgbaar. De montage vindt meestal plaats door een railprofiel en tourniquetten. Hierdoor is het zeil eenvoudig te demonteren en te monteren. Ook kunnen wij de veranda zeilen zo maken dat ze precies naar uw eigen wens zijn. Bijvoorbeeld :

  • Oprolbanden
  • Extra deuren
  • Extra grote/lage ramen
  • Raamafdek voor extra privacy

Hoe wordt een verandazeil gemaakt?

Hieronder ziet u een video van hoe wij een verandazeil maken! Daarnaast vindt u enkele voorbeelden van verandazeilen die wij in het verleden hebben gemaakt. Heeft u vragen over het maken van een verandazeil of wilt u een gratis en vrijblijvende offerte aanmaken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Naast verandazeilen maken wij ook andere zeilen en doeken voor in en rondom het huis. Bent u opzoek naar een zeil of doek? Bekijk dan eens een van onze andere pagina’s op onze website! Heeft u vragen of wilt u graag zelf iets maken maar zoekt u materialen? Neem dan contact met ons op!